Mlekara Kuč Company potpisala je novi ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji sa partnerima iz Ruske Federacije - kompanijom ООО "Невские молокопродукты" iz Sanktpeterburga.

Kompanija ООО "Невские молокопродукты" osnovana je 1991. godine i bavi se proizvodnjom sireva i maslaca. Proizvodni kapaciteti kojima raspolaže su 1500t sira i 1000t maslaca mesečno. Proizvode (samostalno i u saradnji sa kooperantima) više od 30 vrsta sireva (parmezan, gauda, edamer, kozji sirevi, sa pesto sosom, sa paradajzom, feta, namazi, maslac, sireve za decu sa povećanim količinama vitemina E, B2 i A, majoneze) koje prodaju pod sopstvenim robnim markama: «Тысяча Озёр», «Сиртаки», «Золото Европы» и «Город Сыра». Kako sami naglašavaju, bave se proizvodnjom nadaleko poznatih vrsta sireva, ali i onih manje poznatih - “za prave gurmane”.

Distribuciju svojih proizvoda vrše samostalno u velike nacionalne lance maloprodaje, na teritoriji cele Ruske federacije.

Dobitnici su brojnih nagrada za kvalitet na sajmovima, u kategoriji sireva. Poseduju standarde kvaliteta (ISO) i u saradnji sa eminentnim ruskim laboratorijama i institutima redovno vrše kontrolu kvaliteta svojih proizvoda.

Mlekara KUČ je sa kompanijom ООО "Невские молокопродукты" ugovorila proizvodnju robne marke «Сиртаки», u pitanju su dva proizvoda :

Prva isporuka je uspešno realizovana, a u toku su pripreme i za naredne isporuke na tržište Ruske Federacije. Na obostrano zadovoljstvo, očekujemo uspešnu i dugoročnu saradnju sa partnerom.

Primite obaveštenja o promocijama i novostima iz mlekare Kuč